2017. május 16.
Kia nyári limitált modellek

Nyári limitált modellek

Legyen kényelmesebb minden utazás, válassza a Kia nyári limitált modelleket! Vásárolja meg a Kia cee’d modellcsalád tagjait  a Kia Sportage-t vagy a Kia Carens-t frissítő felszereltséggel kedvező áron.

 

Kia cee’d limitált széria

A limitált szériás Kia cee’d-et kívül-belül úgy terveztük, hogy mindenkire hatást gyakoroljon. Nyári limitált kiadásunkkal is arra törekszünk, hogy élménnyé tegyük az utazást. Legyen az öné már 4.899.000 Ft-tól.

 

Kia cee’d kombi limitált széria

A limitált szériás Kia cee’d kombi nem csak lenyűgöző módon társítja a helykínálatot, a sokoldalúságot és a stílusos megjelenést, de limitált szériánkkal most még kényelmesebbé teheti az utazást saját maga és családja számára is.

Már 5 149 000 Ft – tól.

Kia Sportage limitált széria

A Kia Sportage most még többet nyújt limitált nyári kiadásunkkal. Válassza a jellegzetes formatervű, intelligens és kényelmes SUV-t már 6.249.000 Ft-tól most navigációval, tolatókamerával és automata klímával.

Kia Carens limitált széria

Bármit tervezzen, a Carens mindenben tökéletes útitársa lesz. Egyedülállóan vonzó megjelenésű, tágas és sokoldalú kompakt MPV. Mindezt fokozzák a limitált kiadásba betett extrák.

Már 5 859 000 Ft – tól

További információkért érdeklődjön kollégáinknál.