2017. április 10.
Az új Kia Picanto

A vadonatúj kia picanto

 

 

 

Annyira dinamikus, hogy mindenki megfordul utána

Az új lökhárítótól kezdve a szélesebb tengelytávig, a vadonatúj Kia Picanto minden részletét úgy tervezték meg, hogy egyik terep se jelentsen számára akadályt. Méreteit pont az városodra tervezték!

Elragadó külső megjelenés

A vadonatúj Kia Picanto számára tökéletes terep a városi környezet. A stílusos kontúrok, az első és hátsó lámpák az autó fiatalosságát sugallják. Ha csak ránéz a járműre, bele akar majd ülni és ki akarja próbálni, függetlenül attól, hova sodorja az élet legközelebb. 

Kényelem minden tekintetben

Lehet kicsinek tűnik kívülről, belül mégis rengetek helyet rejt a vadonatúj Picanto. Kategóriájában az egyik legtágasabb autó, amely megfelelő körülményeket kínál bármely utazáshoz. A benne lévő extráknak köszönhetően úgy érzi majd magát, mintha otthon lenne. 

Mindig kapcsolódjon a világhoz

A lebegő 7 colos navigációs és multimédia rendszer érintőkijelzője mindig kéznél van a műszerfalon, mely Bluetooth-al és hangfelismerővel segíti utazásait. Kapcsolja be és találja meg az uticéljához vezető leggyorsabb útvonalat, hallgassa meg kedvenc számait, használja a tolatókamerát. A stílusos cápauszony antenna pedig mindig tiszta jelet biztosít

Technológia és biztonság

Fedezze fel a DRIVE WISE-t a Kia legújabb fejlesztésű vezetéstámogató rendszerét. Ezek az innovációk, mint például az autonóm vészfékrendszer, vagy az első lökhárítón elhelyezett radar és a szélvédőn található kamera figyelik a potenciális veszélyeket. Amint veszélyt érzékel figyelmezteti Önt, és ha szükséges automatikus fékezésbe kezd, hogy ezzel is segítsen elkerülni, vagy enyhíteni az ütközést.