Kia Niro HEV / Niro PHEV

Hybrid. Crossover.

Kia Niro HEV / Niro PHEV

Megérkezett az új Kia Niro!

Egy olyan hybrid crossover, mely magába foglalja a gazdaságosságot, sokoldalúságot a stílust és a dinamizmust. Nagyon jó választás azok számára, akik a vezetési élmény mellett a környezetük sorsára is hangsúlyt fektetnek. A Kia Niro a tökéletes városi autó mintapéldája, a folyamatos megállásoknál energiát termel, majd mikor újra indulni kell, képes ezt a belsőégésű motor beindítása nélkül véghez vinni.

Az autó formája nem csupán sportos és dinamikus, de a kategóriájában a 0,29-es légellenállási mutatóval első is. Bármelyik oldalról nézzük, magára vonja a környezete figyelmét. A hátsó ledes lámpák és jellegzetes vonalak modern megjelenést biztosítanak.

A kiemelkedő teljesítmény az 1.6 literes GDI benzinmotor 105, és az állandó mágneses villanymotor 43.5 lóerejéből jön össze. Utóbbi képes az autót egyedül is meghajtani, vagy a benzimotorral közösen dolgozni, lassítás közben pedig az akkumulátorát tölteni. Az új fejlesztésű hatfokozatú DCT váltó pedig mindehhez dinamikus vezethetőséget biztosít.

A Niro utastere a kényelem és a technológia összefonódása. A bőr kárpitozású elektromosan állítható ülésekből könnyedén olvasható és kezelhető a 8 colos LCD érintőképernyő, melyen a navigációtól a multimédián át a tolatókamera képéig mindent megtalálunk.

Nyugalmat árasztó technológia

Autonóm vészfékrendszer gyalogosfelismeréssel. Holttér figyelő rendszer.Adaptív sebességtartó automatika. 7 légzsák. Sávtartó asszisztens. Visszagurulás-gátló rendszer.

Galéria