Indulásra kész !

Megérkezett az újabb generációs Kia Soul, jobb formában mint valaha. Fedezd fel!

Egy stílus, merész vonalakkal, könnyen felismerhető, kitűnik a hétköznapokból. Egyedi megjelenésénél rögtön kitűnik a megújult hűtőmaszk, különleges hátsó kialakítás és az SUV csomag: domborodó sárvédőív, emelt karosszéria, így méltóan helytáll a városi autók között.
Teljesen új alvázat kapott és az új technológiáknak köszönhetően csökkent a zaj és a rázkódás, javult az úttartása és a komfortérzet az autóban.
2 féle motorral elérhető a Soul: 1.6 gdi -benzines- 132 LE-s, 1.6 crdi -dízel- 128 LE-s változat, a 6 sebességes manuális váltó alap felszereltség és mindkét motorral szerelt változathoz rendelhető a 6 sebességes autómata váltó.

Az egyedi megjelenésben megjelent a variálható -2 tónusú- külső fényezés, és a variálható belső szín csomag, mely opcióként rendelhető bizonyos felszereltségi szintnél.

Ugyanígy megjelent az autóban a LED-es nappali menetfény és a Xenon fényszóró, az osztott és elektromos panoráma napfénytető, kormány fűtés, Androidos OS 8 colos multimédiás fejegység, az intelligens parkolássegítő rendszer (SPAS) melyek szintén opciós kiegészítők az új Kia Soul-ban. Ez utóbbi extra esetében kiemelhető, hogy nem csak párhuzamosan, hanem merőlegesen is segíti a beparkolást.

A prémium kategóriát abszolút megcélozta az új Soul, amikor puha tapintású műszerfalat, magasfényű műszerfalat, selymes fényű matt-króm berakásokat készített.

 Képgaléria