Kia Stinger

Szenzációs Gran Turismo

Kia Stinger

 

Vadonatúj Kia Stinger

Megérkezett a szenzációs gran turismo. A lenyűgöző teljesítmény, a kifogástalan stílus és a csúcstechnológia ötvözi egymást az autó minden centiméterén.

Erős ajánlat

Az új Kia Stinger lenyűgöző megjelenése hasonlóan meggyőző tulajdonságokat rejt. Szeretné érezni a motor erejét? Ezek az adatok magukért beszélnek: 

  • 2.0 T-GDI 255 LE 
  • 2.2 CRDI 200 LE 
  • 3.3 T-GDI V6 370 LE 

Minden ami kell

Mérnökeink célja, hogy a vezető teljes elégedettséget és kontrollt érezzen a volánnál. Bármire is vágyik, mi gondoltunk rá. A páratlanul kényelmes belsőt csatlakozási lehetőségekkel, kényelmi, információs és szórakoztató szolgáltatásokkal szereltük fel. A vezető több módon is kapcsolatba léphet autójával, így minden pillanat újabb élményeket rejt, még a leghosszabb utakon is. A hosszú utak során is a biztonság a legfontosabb, ezért az új Kia Stinger egy sor aktív Drive Wise biztonsági berendezéssel rendelkezik, amelyek még magasabb szintű asszisztenciában részesítik a vezetőt. Felkészülnek és reagálnak a forgalmi helyzetekre, segítenek észlelni a lehetséges veszélyeket, így fokozva a biztonságot, miközben Ön vezet.

 

Head-up kijelző (HUD)

15 hangszórós Harman/Kardon hangrendszer
Android Auto és Apple CarPlay Kia Online szolgáltatások a TomTom-tól
Panoráma kamerarendszer Intelligens csomagtérajtó
Intelligens sebességtartó automatika Éberség felügyeleti rendszer
Autonóm vészfékrendszer Sávtartó asszisztens
Sebességkorlátozást kijelző rendszer

Távolsági fényszóró asszisztens

 

 

A Stinger értékesítése elkezdődött ! Jöjjön el próbálja ki nálunk !

 

Galéria: