Kia Stonic

Azoknak, akik szeretnek élni

Kia Stonic

A vadonatúj Kia Stonic

Az új Kia Stonic azoknak készült, akiknek kaland minden utazás. Aerodinamikus vonalak és vagány orrkialakítás emeli ki egyediségét, csakúgy, mint a hátsó szárny és a mélyre húzott légbeömlő nyílások. Hangsúlyos sárvédők és lökhárítók egészítik ki a városi crossover képét.

Könnyen felismerhető, mégis letisztult külsejével az új Kia Stonic a sportosság és a jókedv hírnöke. A tetősínek, a 17 colos könnyűfém kerekek és a sötétített üvegek csak úgy vonzzák a tekintetet, míg a bi-projektoros kanyarkövető fényszórók megvilágítják az utat ön előtt.

Szálljon be, és élvezze a Stonic stílusos belterét. Választhat szövet vagy műbőr üléseket is. Fogja meg a bőrrel bevont D alakú kormánykereket és csodálja meg a trendi színekkel ellátott belső teret.

Dinamikus vezetés

Az új Stonicot agilis, érzékeny kormánnyal szereltük azért, hogy pontosan és gyorsan manőverezhessen vele. Élvezze a merev karosszéria előnyeit minden alkalommal mikor beül az autóba. Indítsa be és élvezze a 120 lóerős T-GDI motor, ami tökéletesen illeszkedik a Stonic karakteréhez.

Kényelem és praktikum

Helyezze magát kényelembe a tágas utastérben, és élvezze az innovatív vezetési élményt a fejlett technológiának köszönhetően. Itt minden a vezetőről szól. Az információs kijelző és a gombok könnyen elérhetők, a jól átgondolt belső pedig lehetővé teszi, hogy Ön a vezetésre koncentrálhasson.

Az új Kia Stonicban elérhető az Android Auto™ és az Apple CarPlay™. Legyen kapcsolatban a világgal és hallgassa kedvenceit miközben mindig az útra figyel.

Maradjon naprakész a Kia Online szolgáltatásokkal a TomTom2 jóvoltából. A vezetőülésben ülve is könnyedén szerezhet információt a sebességmérő kamerákról, időjárásról, forgalmi helyzetről a 7 colos kijelzőn keresztül.

Technológia és biztonság

Fedezze fel a  Drive Wise-t és a Kia egyre nagyobb számban elérhető biztonsági szolgáltatásait. Azért fejlesztjük, hogy útja biztonságosabb legyen, segít Önnek gyorsan reagálni a veszélyes helyzetekben.

Galéria