Kia Sorento

Feltűnő jelenség az utakon…

Kia Sorento

Kifinomult új dizájn

A Kia Sorento formaterve számos ponton megújult. Karcsú, ívelt vonalvezetése modern külsőt kölcsönöz az új SUV-nek.
Az utasok komfortérzetéről a minőségi anyagok és a számos kényelmi extra gondoskodik. Puha tapintású textil és bőr, magas fényű díszítő elemek gondoskodnak a valódi luxusról.

A dupla panoráma napfénytető az első és hátsó üllések felet extra mennyiségű napfényt enged az utastérbe. A divatos minőségi belsőtérhez elegáns külső megjelenés párosul. Markáns elülső fényszórók LED-soral szegéjezik a megemelt motorháztetőt

Az új Sorento nem csak a külső megjelenésében, hanem intelligens tulajdonságaiban is sokat fejlődött. Az aktív biztonsági rendszer figyelmeztet minket, hogy mindig az úton tartsuk az autót és ne lépjük túl a megengedett sebesség határokat. A sebesség határokat az út mellet elhelyezett táblákról olvassa le kamera segítségével. Az autót körülvevő szenzorok folyamatosan figyelik a forgalomban résztvevő többi járműnek a helyzetét. Figyelmeztetést kapunk a holtterünkben lévő autókról.
Az intelligens sebességtartó automatika csökkenti az autó sebességét, ha utolérünk egy lassabban haladó járművet. Ha kell meg is állítja az autónkat, hogy meg maradjon a biztonságos követési távolság és elkerülje az ütközést.

A Sorento akkor sem hagy magunkra, ha elértük úti célunkat. A parkoló rendszer a párhuzamos és a hátrafelé 90°-os szögben történő parkolásban is a rendelkezésünkre áll, sőt a parkolóhelyről történő kiállásban is segít.
A csomagtér-ajtó automatikusan kinyílik, amint érzékeli az intelligens kulcs közelségét, így a vásárolt holmi vagy a nehezebb tárgyak a kulcs keresgélése nélkül helyezhetők el a csomagtartóban.

Válasszon navigációs rendszert 8″-os érintőképernyővel és Infinity™ prémium hangrendszerrel. Játssza le kedvenc zenéit iPod-ról, flash drive-ról vagy más kompatibilis multimédia eszközről.

A Kia mérnökei különböző trükkökkel növelték a belsőteret és a tengelytávot – ennek eredménye, hogy nőtt a fej és lábtér.

A karosszéria 9,5 centiméterrel hosszabb (4780 mm) és fél centivel szélesebb (1890 mm), ugyanakkor 1,5 centivel alacsonyabb (1685 mm). a tengelytáv 2,7 méterről 2,78-ra nőtt, a csomagtér 605 literes.

 Képgaléria