Kia Picanto

Az új Picanto magabiztos, masszív és képes túllépni a városi kisautók korlátain.

Kia Picanto

A vadonatúj Picanto megérkezett

Az új Picanto magabiztos, masszív és képes túllépni a városi kisautók korlátain. Modernsége racionális funkcionalitással társul. Ez megmutatkozik a kezelőszervek elrendezésében és a belső tér kialakításban is.

A vadonatúj Kia Picanto koreai és németországi design központjainkban lett kialakítva. Megjelenését stílusos, művészi vonalainak és a változatos színpalettának köszönheti, melyek vonzzák a szemet és megdobogtatják a szívet. A meghosszabbított tengelytáv még határozottabb megjelenést ad az autónak, melyet tovább fokoz a vetítőlencsés fényszóró és a LED nappali menetfény.

Megújult beltér – Még több hely, még jobb stílus

Azonnal észrevehető, hogy kategóriájában jelen levő kompakt autóknál nagyobb beltérrel rendelkezik a vadonatúj Kia Picanto, mely elsősorban intelligens kialakításának köszönhető. Több hely a vezetőnek, több hely az utasoknak, és még több hely a csomagoknak. Kategóriájában elsőként az első középső könyöktámaszt tárolórekesszel is felszereltük, hogy ezzel is növeljük a tárolási kapacitást. A térérzetet tovább növeli a letisztult vonalú, elegáns műszerfal, melyet logikusan kialakított high-tech vezetési-, szórakoztató- és klíma panelekkel szereltünk fel. Hogy a vadonatúj Kia Picanto-t valóban a magáénak érezze, most még szélesebb belső szín- és kárpitválasztékkal ajánljuk

MODERN TECHNOLÓGIA A KÉNYELEMÉRT

Az utastér központjában lévő, “lebegő” 7 colos érintőképernyős kijelző mindig lépéselőnyben tartja navigációs rendszerének köszönhetően. Az Android Auto™ és az Apple CarPlay™ lehetőségeinek köszönhetően kezét mindig a kormányon, szemét pedig az úton tarthatja. A tolatóradart kiegészítő tolatókamera dinamikus vonalakkal segíti a még könnyebb parkolásban. A vadonatúj Kia Picantoban a töltőkábelek sem lesznek útban, hiszen a Vezetéknélküli telefontöltővel kábelek nélkül töltheti merülő mobilját. Az olyan fejlett technológiák használatával pedig, mint például az Autonóm Vészfékrendszer, tovább növeljük az autózás biztonságát..

figyelmébe.

 

Képgaléria