Rólunk

Cégünk 2003-ben kezdte meg működését az autókereskedelem területén jelentős tapasztalatokat szerzett magánszemélyek kezdeményezése révén. A KIA hazai képviseletétől 2008-ban nyertük el a márkakereskedői jogot, ezáltal a lehetőséget arra, hogy a hazánkban forgalmazott Kia modellek változatos kínálatát mi tárhassuk térségünkben a nagyközönség elé.

A tulajdonosok célja az volt, hogy egy olyan márkakereskedést hozzanak létre, amely széleskörű, minőségi szolgáltatásai révén kimagasló szerepet tölt majd be a hazai piacon. Ennek megvalósításához igyekeztek a céget úgy felépíteni, hogy folyamatosan alkalmazkodni tudjanak a változó fogyasztói igényekhez, az egyedi elvárásokhoz, és képesek legyenek szembe nézni a megoldásra váró kihívásokkal. Tisztában voltak azzal, hogy a piac többi szereplője is hasonló célokkal vág neki a siker felé vezető útnak, ezért az eredményesség kulcsát az egyedi arculat és kommunikáció felépítésében, valamint hatékony kapcsolatrendszer kialakításában látták.

2008 szeptemberében megnyitottuk szalonunkat Vácott, a Bolgár utca 2.szám alatt minden hivatalos márkakereskedéssel szemben támasztott vevői és importőri követelménynek. Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassuk, modern és hatékony eszközökkel szereltük fel bemutató termünket.

Telephelyünk, Vác város folyamatosan fejlődő, előnyös infrastruktúrával rendelkező városrészén helyezkedik el, a 2. számú főút mentén.

Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleinkkel, üzleti partnereinkkel hosszú távú, valódi bizalmon alapuló kapcsolatot alakítsunk ki, hogy bármikor számíthassanak ránk. Célunk a sikeres és kölcsönösen eredményes együttműködés és fejlődés kialakítása és fenntartása.

Olyan modelleket kínálunk, amelyek megbízhatóak, minőséget garantálnak, és kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkeznek. A széles termékskála előnyeit kihasználva igyekszünk összhangot teremteni partnereink egyedi igényeivel, elképzeléseivel. Kiemelt figyelmet fordítunk flottapolitikánkra, amelynek keretében növekvő színvonalon próbáljuk kiszolgálni céges ügyfeleinket is, akik számára nélkülözhetetlen segítséget tud nyújtani egy biztonságot és kényelmet adó magabiztos terepjáró vagy egy elegáns limuzin.

A kitűnő importőri támogatásnak is köszönhetően márkáink vevőkörzetünkben szép eredményeket értek el, mi pedig folyamatosan ezekért az elismerésekért dolgozunk. Elhivatottnak érezzük magunkat arra, hogy körzetükben a márkáink iránt támasztott kereslettel szemben helyt tudjunk állni. Az ügyfeleinkkel való törődés jelenti számunkra a jó hírnevünk és minőség iránti elkötelezettségünk kiemelkedő szinten tartását. Jelenlegi tapasztalatunk az, hogy termékeink és szolgáltatásaink által nyújtott értékekre vevőkörünknek komoly szüksége van.

Márkaszervizünk is készen áll megvalósítani az importőrök, üzleti partnereink és ügyfeleink által támasztott követelményeket. Szervizünk aktuális szervizekkel, javításokkal, káresemények teljes körű ügyintézésével, karosszériás és fényezési munkák maximális elvégzésével várja a kedves ügyfeleket.

Célkitűzésünk a minőségi autókereskedelem és kapcsolódó szolgáltatásrendszer magas színvonalú biztosítása, a versenyhelyzethez való folyamatos alkalmazkodás, és a kiemelkedő lehetőségek felkutatása. Próbálunk lépést tartani a változó fogyasztói igényekkel, és mindig szembe nézni a megoldásra váró kihívásokkal. Bízunk abban, hogy az általunk képviselt márkák vonzáskörzetünkben való színvonalas kiszolgálását a kitűzött célok révén eredményesen tudjuk majd véghezvinni.

Úgy gondolom, teljes mértékben készen állunk az eredményekben gazdag csapatmunkára, ezért kérem, ismerjenek meg minket, termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy lehetőségünk nyíljon egy közös együttműködésre.

A jövőbeni együttműködés reményében, tisztelettel:

Dukai László ügyvezető
és a Kia-Vác csapata