Szolgáltatások

Új autó értékesítés

Új autó vásárlása során szakmailag felkészült kollégáinkkal könnyedén megtalálhatja az Önnek megfelelő KIA személygépkocsit típusában és felszereltségében.

Új autó vásárlásakor természetesen beszámítjuk az Ön autóját is, ahol teljes körűen eljárunk, hogy ne kelljen Önnek utánajárással ügyintézni. Típusok, elérhetőségek.

Tesztautók

A tesztautók segítségével szeretnénk Önt közelebb hozni a KIA márka megismeréséhez.

Akciós kínálatunk

A készletünkön található modellek kedvezőbb árazással elvihetőek 24 munkanapon belül.

Használt autó értékesítés

Használt autó kínálatunkat itt tekintheti meg, ahol Kiskárpáti Zoltán fogadja hívását. A kínálatban nem csak KIA gépjárművek találhatóak, hanem számos egyéb típus is.

Minden gépjárművünk állapotfelmérés után kerülnek értékesítésre, azért, hogy vásárlás után ne merüljön fel probléma. Használt autóinkra 6 hónap szavatosságot vállalunk. A megvásárolandó gépjárműnél van lehetőség a próbaútra is.

A kiválasztott járművet megvásárolhatja készpénzre illetve finanszírozással is. Természetesen van lehetőség hitellel terhelt gépkocsi beszámításra is, akár új akár használt autó esetén is.

Bizományos autó értékesítés

Ha nem szeretne foglalkozni a használt autója értékesítésével, nem gond, mi megoldjuk Ön helyett. Így biztosan több ember fog találkozni az autójával, és magasabb piaci értéken tud megválni tőle.

Állapotfelmérés

Vállaljuk a leendő gépkocsijának állapotfelmérését, értéke meghatározását. Így tisztában lehet olyan dolgokkal is, ami elsőre nem látszik.

Szerviz

Több gépkocsiállásos szervizünkben megpróbáljuk mielőbb fogadni az Ön autóját előzetes bejelentkezés után. A javításokat folyamatosan képzett kollégáink végzik el a legfejlettebb és legkorszerűbb eszközökkel. Nem csak KIA Márkaszerviz vagyunk, hanem márkafüggetlen szerviz is. Bejelentkezés itt.

Alkatrész értékesítés

Minden Európában forgalmazott KIA típushoz teljes körű alkatrészellátást biztosítunk, a leggyakrabban használt alkatrészekből saját raktárunkból azonnal ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket. A rendelésre érkező alkatrészek 12 napos szállítási határidővel megérkeznek.

Elsősorban eredeti gyári alkatrészeket és üzemi folyadékokat forgalmazunk, de utángyártott és bontott alkatrészek beszerzését is vállaljuk.

Tartozék értékesítés

Új, vagy használt gépkocsijához vásárolhat nálunk gyári kiegészítőket, hogy autója még egyedibb megjelenésű, még praktikusabb és még stílusosabb legyen.

Az eredeti KIA tartozékok új dimenziót nyitnak autója vezetési élményében. Ezeket a tartozékokat maga a KIA fejlesztette ki kifejezetten a KIA gépkocsikhoz, és ugyanolyan kiemelkedő minőségben gyártja, mint magát az autókat. Beszerelésük egyszerű, illeszkedésük tökéletes, teljes mértékben biztos lehet minőségükben, tartósságukban és teljesítményükben. A leggyakrabban vásárolt tartozékokból saját raktárunkból azonnal ki tudjuk szolgálni vevőinket. KIA tartozékkatalógusaiból választott termékeket általában 12 napos szállítási határidővel tudjuk szállítani.

A gyári kiegészítőkön kívül más gyártók termékeit is elérheti nálunk.

Autóvillamosság

Autó típus függetlenül vállaljuk szervizünkben tolatóradarok, riasztók, navigációs rendszerek, védelmi rendszerek és egyéb elektronikus eszközök illetve vonóhorgok szakszerű beszerelését, így a garanciát sem csorbítja az utólagos beszerelés.

Karosszéria javítás és fényezés

Saját, modern lakatos és fényező üzemünkben szakképzett kollégáinkkal, vizes bázisú festékekkel vállaljuk KIA és minden egyéb gyártmányú gépjárművek karosszéria javítását, fényezését.

Minden biztosító társasággal kapcsolatban állunk, Önnek elég hozzánk eljönnie, és mi elvégezzük a teljes ügyintézési folyamatot, melyet kollégánk koordinál.

Eredetiség vizsgálat

Rövid határidőn belül vagy akár azonnal is fogadjuk a gépkocsiját vagy motorkerékpárját, utánfutóját, hogy mielőbb névre tudja venni járművét. Utóbbiban segítséget tudunk nyújtani.

Műszaki vizsga

Típus függetlenül vállaljuk motorkerékpárok, személy és kisteher gépjárművek (3,5tig) illetve pótkocsik (0,75t) műszaki vizsgáztatását helyben, megvárhatóan. Telephelyünk A Nemzeti Közlekedési Hatóság által kijelölt hivatalos vizsga állomás.

Garancia

Az egyedülálló 7 éves / 150 000 kmes Kia garancia, egyedüli a teljes európai piacon.

A 7 év garancia nyújtotta előnyöket sok esetben az autó későbbi tulajdonosai is élvezhetik, ugyanakkor tovább növeli a járművek értékállóságát a használtautópiacon.

A Kia Motors gondolt azokra az ügyfelekre is, akik rövid időn belül sokat autóznak, mert így 3 év km megkötés nélküli teljes körű garanciát biztosít számukra. Természetesen a garancia időket nem kell választani, mindenkire ugyanaz érvényes.

Továbbá az átrozsdásodásra 12 év km megkötés nélküli garancia vonatkozik.

Teljes körű hitelügyintézés

Akár nálunk vásárolja a járművet, akár más kereskedésből, mi vállaljuk annak a hitelügyintézését kedvező finanszírozással teljes körűen. Ehhez kollégánkkal fel kell vennie a kapcsolatot, hogy minden személyre szabottan és gördülékenyen menjen.

Biztosítás kötés

Teljes körű ügyintézéssel biztosítást tudunk Önnek kötni, legyen szó KGFB vagy Casco, akár vételár biztosításról.

Mivel a Cégünk is leszerződött partnere egy alkuszcégnek, így ajánlataink között megtalálható az összes biztosító ajánlata, ahol kiválaszthatja a legmegfelelőbbet.

Hogy miért érdemes pont nálunk Márkakereskedésben biztosítást kötni?

Azért mert sok internetes portállal ellentétben Mi tudunk Önnek Márkakereskedői kedvezményt nyújtani. Ez nagyon kedvező díjakat eredményez maximális szolgáltatásokkal.

Okmányirodai ügyintézés

Teljes körű ügyintézést vállaljuk Ön helyett, hogy ne kelljen sorban állni az Okmányirodában sem az időpont foglalásra sem az ügyintézésre. Ez csak az Ön kényelmét szolgálja.

Autó kozmetika

A kézi mosónkban vállaljuk az Ön gépkocsijának külső illetve belső tisztítását is a megfelelő eszközökkel. Természetesen az autó külső polírozását is vállaljuk, illetve a motortér tisztítását is.