Tartozékok

 

Új-, vagy használt gépkocsijához vásárolhat nálunk gyári kiegészítőket, hogy autója még egyedibb megjelenésű, még praktikusabb és még stílusosabb legyen.

Az eredeti KIA tartozékok új dimenziót nyitnak autója vezetési élményében. Ezeket a tartozékokat maga a KIA fejlesztette ki kifejezetten a KIA gépkocsikhoz, és ugyanolyan kiemelkedő minőségben gyártja, mint magát az autókat. Beszerelésük egyszerű, illeszkedésük tökéletes, teljes mértékben biztos lehet minőségükben, tartósságukban és teljesítményükben. A leggyakrabban vásárolt tartozékokból saját raktárunkból azonnal ki tudjuk szolgálni vevőinket. KIA tartozék-katalógusaiból választott termékeket általában 1-2 napos szállítási határidővel tudjuk szállítani.

A gyári kiegészítőkön kívül más gyártók termékeit is megvásárolhatja:

könnyűfém – és lemezfelnik széles választéka, kerékőrök, téli -, nyári gumik széles választékban;
utólagosan beépíthető, a gyári garanciát nem befolyásoló extrák, mint riasztórendszerek, váltózárak, ülésfűtések, kihangosítók, navigációk, biztonsági – és sötétítő ablakfóliák széles választékban

Abroncs címkézési információ

A személyautó abroncsok címkézésére vonatkozó, 2012 novemberétől érvényes (EC) No.1222/2009 jelű előírás alapján.

Üzemanyag takarékosság
Minél kisebb az abroncs gördülési ellenállása, annál kisebb a fogyasztás és a káros anyag kibocsátás. Ebből a szempontból az „A” besorolású abroncsok a legjobbak, a következő fokozatok egészen „G”-ig egyre növekvő fogyasztást és emissziót jelentenek.

Nedves tapadás
Az abroncs tapadó-képessége nedves körülmények közepette különösen fontos. A besorolások ebben a kategóriában is A-tól G-ig terjedőek, „A” a legjobb, „G” pedig a legrosszabb.

Gördülési zaj
A gumiabroncs által keltett zajt decibelben mérik. Minél több a hanghullám a címkén annál zajosabb az adott abroncs.

Kia gépkocsik gyárilag szerelt abroncs információk ezen a linken. Megnézem