Teszt oldal oktatásra

Teszt oldal oktatásra

További két Kia modell is díjat nyert. A 2013-as Genfi Autószalonon bemutatott Kia Provo a tanulmányautók kategóriájában a „Best of Best”, míg a második generációs, kultuszt teremtő kompakt SUV, a Kia Soul az „Exterior Volume Brand” kategóriában győzött. A díjakat a Párizsi Autószalonon adták át. asdsdfsdf.

“Peter Schreyer a nemzetközi csapatával kitűnő munkát végzett az elmúlt néhány évben” állapította meg a zsűri, indokolva, hogy miért éppen nekik ítélte a különleges Team of the Year díjat. „Zsúfolt szegmensben kellett a Kiának olyan formai lehetőséget találnia, amellyel összetéveszthetetlen arccal emelkedik ki a tömegből.”

Ez egy alcímSportage 2016_17

Peter Schreyer kommentjében megjegyezte, “Ez a hármas diadal fantasztikus elismerése a csapat munkájának. Le vagyok nyűgözve a díjaktól, és természetesen büszke is vagyok a csapatomra. A prémium autó formatervezés nem a véletlen műve: itt a termék állandó, szenvedélyekkel és figyelemmel teli folyamat része. A legfontosabb szempont a csapatszellem, ami eltüntetheti a kontinensek közötti távolságokat. A Kia dizájn csapatában mintegy 20 nemzetiség, nyelv és kultúra keveredik – és mégis, minden csapattag ugyanolyan szenvedéllyel és motivációval dolgozik, létrehozva valamit, ami félreérthetetlenül Kia.”

A B-szegmens két dizájncsillaga: a Kia Provo és az új Kia Soul
A Kia Provo tanulmány jellegzetessége a karcsú, áramvonalas és izmos megjelenés. A Kia Frankfurtban működő európai formatervező központjának fejlesztése, 3,88 méter hosszú, és a múlt hagyományaira alapozva új értelmezésben közvetíti a sportos kupé génjeit.

gipsz jakab